Καλώς ήρθατε στο μάθημα!

Το όνομά μου είναι Nataly.

Θα είμαι η εκπαιδεύτρια αυτού του μαθήματος.

Πρόκειται για ένα ασύγχρονο διαδικτυακό μάθημα “Καταγραφή μιας συνταγής”, επομένως η επιτυχία αυτού του μαθήματος εξαρτάται από εσάς που θα ακολουθήσετε την ύλη, το επίπεδο συμμετοχής σας σε αυτόν τον ιστότοπο και τις διαδικτυακές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί.

Παρόλο που είναι ασύγχρονο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρονική συνιστώσα – στην πραγματικότητα, η επιτυχία πολλών από τις δραστηριότητες εξαρτάται από την έγκαιρη συμμετοχή σας.

Το επίκεντρο αυτού του μαθήματος είναι να σας προετοιμάσει για την καταγραφή μιας συνταγής, ως βίντεο. Αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει για τον σχεδιασμό και την καταγραφή της δικής σας συνταγής σε βίντεο. Θα μάθετε πώς να ρυθμίζετε και να προετοιμάζετε το σταθμό εργασίας σας για την εγγραφή ενός ποιοτικού βίντεο, πώς να αξιοποιείτε στο έπακρο τον εξοπλισμό εγγραφής σας και ποιες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι οι καλύτερες για να μοιραστείτε το περιεχόμενο του βίντεο σας, ώστε να προσεγγίσετε το ευρύτερο κοινό και να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!

Αλλά πρώτα, ας γνωριστούμε μεταξύ μας. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, παρακαλούμε δημοσιεύστε ένα μήνυμα στην ομάδα “Παρουσιάσου”, περιγράφοντας το ιστορικό σας, τις προσδοκίες σας για αυτό το μάθημα και τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τη διαδικτυακή μάθηση ή την επικοινωνία στο διαδίκτυο.

Ανυπομονώ για το μάθημα της καταγραφής μιας συνταγής. Ελπίζω ότι μαζί θα μπορέσουμε να φτιάξουμε υπέροχα βίντεο για να παρουσιάσουμε συνταγές από τον πολιτισμό σας!