Καλώς ήρθατε στην ενότητα 4, με τίτλο “Επικοινωνία στο διαδίκτυο”!

Το όνομά μου είναι Viktorija. Μαζί με τους συναδέλφους μου, αναπτύξαμε αυτή την ενότητα για εσάς. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικτυακή επικοινωνία – πώς να βρείτε και να επιλέξετε τις κατάλληλες πλατφόρμες για να μοιραστείτε τις συνταγές σας, βασικούς κανόνες διαδικτυακής συμπεριφοράς που πρέπει να ακολουθήσετε και πώς να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για μια ασύγχρονη ενότητα, που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε μάθηση πρόσωπο με πρόσωπο. Αντίθετα, η επιτυχία αυτής της ενότητας εξαρτάται από εσάς που θα ακολουθήσετε το πρόγραμμα σπουδών, θα ασχοληθείτε με αυτή την πλατφόρμα, θα κάνετε κάποιες μικρές εργασίες και θα συμμετάσχετε στις ομαδικές συζητήσεις που έχουμε προγραμματίσει.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ενότητα ή την πλατφόρμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την επιλογή “contact us” στην πλατφόρμα ή να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση tasteofharmonyproject@gmail.com.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτή την ενότητα και να τη βρείτε χρήσιμη!