Καλώς ήρθατε στο μάθημα!

Το όνομά μου είναι Laura.

Θα είμαι η εκπαιδεύτρια αυτού του μαθήματος.

Πρόκειται για ένα ασύγχρονο διαδικτυακό μάθημα “Αφήγηση μιας συνταγής”, επομένως η επιτυχία αυτού του μαθήματος εξαρτάται από εσάς που θα ακολουθήσετε την ύλη, το επίπεδο συμμετοχής σας σε αυτόν τον ιστότοπο και τις διαδικτυακές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί.

Παρόλο που είναι ασύγχρονο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρονική συνιστώσα – στην πραγματικότητα, η επιτυχία πολλών από τις δραστηριότητες εξαρτάται από την έγκαιρη συμμετοχή σας.

Το επίκεντρο αυτού του μαθήματος είναι να σας προετοιμάσει για την αφήγηση μιας συνταγής, τόσο ως παρουσίαση όσο και ως podcast. Όσον αφορά την παρουσίαση, το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε το άγχος της δημόσιας ομιλίας. Επίσης, αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει για τον σχεδιασμό και την ηχογράφηση της δικής σας εκπομπής podcast. Θα μάθετε περισσότερα για τα podcasts και την αυξανόμενη δημοτικότητά τους και θα εξοικειωθείτε με μερικά από τα πιο δημοφιλή podcasts που σχετίζονται με το φαγητό.

Αλλά πρώτα, ας γνωριστούμε μεταξύ μας. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, παρακαλούμε δημοσιεύστε ένα μήνυμα στην ομάδα “Παρουσιάσου” περιγράφοντας το ιστορικό σας, τις προσδοκίες σας για αυτό το μάθημα και τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τη διαδικτυακή μάθηση ή την επικοινωνία στο διαδίκτυο. Ανυπομονώ για το μάθημα της αφήγησης μιας συνταγής. Ελπίζω ότι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε σπουδαίες εκπομπές φαγητού!