Όταν ένας χρήστης σταματάει να παρακολουθήσει ένα βίντεο, μπορεί να του πάρει μόνο 5 δευτερόλεπτα για να βεβαιωθεί ότι αυτό θα τον ενδιαφέρει ή θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Στον κόσμο του μάρκετινγκ βίντεο έχουμε μόνο 5 δευτερόλεπτα για να τραβήξουμε την προσοχή του θεατή. Αν δεν καταφέρουμε να τον δεσμεύσουμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, θα κλείσει το βίντεο μας και θα αναζητήσει ένα άλλο.

Επομένως, η δημιουργία βίντεο δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ελαφρά τη καρδία, αλλά, αντίθετα, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως έργο στο οποίο πρέπει να αφιερώσετε τις καλύτερες προσπάθειές σας και έτσι να καταφέρετε να δεσμεύσετε και να εμπνεύσετε τους θεατές σας να δράσουν, ώστε οι άνθρωποι να επωφεληθούν από τα προϊόντα και τα δημιουργικά σας βίντεο.

Μετά από αυτό το μάθημα, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να:

  • Να μάθουν τεχνικές και συμβουλές για να προσελκύουν νέους ανθρώπους στα βίντεό σας αλλά και να τους κρατούν να επιστρέφουν στο κανάλι σας για περισσότερο περιεχόμενο βίντεο.
  • Να προωθείτε και να δημιουργείτε το περιεχόμενό σας για να δεσμεύετε το κοινό σας.
  • Να δημιουργείτε το ενδιαφέρον των ανθρώπων και να αιχμαλωτίζετε την προσοχή τους, ώστε να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα βίντεό σας.Στον κόσμο του μάρκετινγκ βίντεο, έχουμε μόνο 5 δευτερόλεπτα για να τραβήξουμε την προσοχή του θεατή.