Τώρα που έχετε καταγράψει όλες τις συνταγές σας χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα εργαλεία, ήρθε η ώρα να τα ανεβάσετε όλα στο διαδίκτυο και να αρχίσετε να δημιουργείτε τη μαγεία σας! Η επεξεργασία βίντεο βασίζεται στην αναπαραγωγή των πολυμέσων, την ” περικοπή ” τους και τη διάταξή τους σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε εφέ, μεταβάσεις, φίλτρα ή κείμενο για να βελτιώσετε ή να τονίσετε το βίντεο που θα δημιουργήσετε, ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε.

Οι άνθρωποι είναι γενικά εξαιρετικά οπτικοί, γι’ αυτό και πολλές από τις πλατφόρμες, όπως το YouTube, είναι οι πιο επισκέψιμες από τους χρήστες του Διαδικτύου. Ως εκ τούτου, η γνώση του τρόπου επεξεργασίας των βίντεο για τη βελτίωση της ποιότητας του περιεχομένου και την επίτευξη αντίκτυπου στο κοινό σας είναι απαραίτητη.

Συνήθως, η επεξεργασία βίντεο γίνεται μέσω υπολογιστή, με εξειδικευμένο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Αλλά επίσης, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορούν να σας προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία για να διευκολύνετε έναν ταχύτερο και ευκολότερο χρόνο επεξεργασίας μέσω του smartphone σας, όλα εξαρτώνται από το τι θέλετε να κάνετε και την ποιότητα που θέλετε να δώσετε στα βίντεό σας.

Μετά από αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να:

  • Nα αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με την επεξεργασία βίντεο
  • Χρήση διαφορετικών τύπων επεξεργαστών
  • Να προσδιορίζετε τον σκοπό της επεξεργασίας βίντεο