Lesson 1 of 15
In Progress

Najava

taste of harmony August 8, 2023

Dobro došli na tečaj!

Moje ime je Laura.

Ja ću biti instruktorica/predavačica na ovom tečaju.

Ovo je asinkroni online tečaj pod nazivom „Pripovijedanje recepta”. Uspjeh ovog tečaja ovisi prvenstveno o vama i u kojoj mjeri ćete pratiti nastavni plan. Ovisi o vašem angažmanu na ovoj stranici i u online aktivnostima koje su planirane.

Iako je asinkrono, to ne znači da ne postoji vremenska komponenta — zapravo, uspjeh mnogih aktivnosti ovisi o vašem pravovremenom sudjelovanju.

Glavni cilj ovog tečaja je da vas pripremi za pripovijedanje recepta, kako prezentacije tako i podcasta. Što se tiče prezentacije, ovaj tečaj će vam pomoći da naučite kako se nositi sa strahom od javnog govora. Također, ovaj tečaj će vas pripremiti za planiranje i snimanje vlastitog podcasta. Naučit ćete više o podcastima i njihovoj rastućoj popularnosti i upoznati se s nekim od najpopularnijih podcasta vezanih uz hranu.

Upoznajmo se prvo!. Ako to još niste učinili, pošaljite poruku u grupi „Predstavite se” u kojoj ćete opisati svoju pozadinu, očekivanja za ovaj tečaj i sve nedoumice koje imate u vezi s online učenjem ili komunikacijom online.