Lesson 1 of 14
In Progress

Najava

taste of harmony August 8, 2023

Dobro došli na tečaj!

Moje ime je Nataly.

Ja ću biti instruktorica/predavačica na ovom tečaju.

Ovo je asinkroni online tečaj pod nazivom “Snimanje recepta”. Uspjeh ovog tečaja ovisi prvenstveno o vama i u kojoj mjeri ćete pratiti nastavni plan. Ovisi o vašem angažmanu na ovoj stranici kao i u online aktivnostima koje su planirane.

Iako je tečaj asinkroni, to ne znači da ne postoji vremenska komponenta — zapravo, uspjeh mnogih aktivnosti ovisi o vašem pravovremenom sudjelovanju.

Glavni cilj ovog tečaja je da vas pripremi i vodi kroz  planiranje i snimanje vlastitog recepta. Naučit ćete kako postaviti i pripremiti svoju radnu stanicu za snimanje kvalitetnog videozapisa, kako najbolje iskoristiti svoju opremu za snimanje i na koje društvene mreže je najbolje podijeliti svoj video sadržaj kako bi dosegao gledanost najšire publike i postigao najbolje rezultate!

Upoznajmo se prvo! Ako još uvijek niste, pošaljite poruku u grupu pod nazivom „Predstavite se” u koju ćete napisati nešto više o sebi, vaša očekivanja od ovog tečaja i sve nedoumice koje imate u vezi s online učenjem ili komunikacijom online.

Veselim se snimanju recepta. Nadam se da zajedno možemo napraviti sjajne videozapise za predstavljanje tradicionalnih recepata iz vaše zemlje!