Lesson 6 of 14
In Progress

Uvod i ishodi učenja

taste of harmony August 8, 2023

Oglašavanje na društvenim mrežama je obavezno ako želite brzo doći do ciljane i nove publike. Ovo je vrlo izravan način da dođete do publike koju želite.

Naravno, ako snimite sebe kako pravite recept, više puta ćete se zapitati koja bi društvena mreža bila najprikladnija za dijeljenje ove vrste videozapisa. Istina je da nema konkretnog odgovora, ali znajući malo više o svakoj društvenoj mreži možete dobiti ideju o tome koje su specifične društvene mreže najbolje za sadržaj koji želite podijeliti. Također je važno znati koje društvene mreže najbolje odgovaraju sadržaju koji želite objaviti; stoga je korisno znati koje su društvene mreže najpopularnije među vašom ciljanom publikom. Ne bi bilo dobro biti na društvenoj mreži koja je prikladna za vaš sadržaj ako na njoj nema interakcije korisnika.

Potrošači traže nešto novo i drugačije, a recepti i sadržaj o hrani obično se uklapaju u ovo područje. Pojedinci koji objavljuju videozapise o hrani obično eksperimentiraju s novim sastojcima i tehnikama kuhanja, što im omogućuje da budu vrlo inovativni i dođu do svojih sljedbenika.

Nakon ove lekcije:

  • znat ćete što su društveni mediji
  • prepoznati ćete najpopularnije i one društvene mreže koje se koriste
  • znat ćete kako doprijeti do publike putem društvenih medija