Lesson 12 of 14
In Progress

Uvod i ishodi učenja

taste of harmony August 8, 2023

Sada, kada ste snimili sve svoje recepte pomoću potrebnih alata, vrijeme je da sve podignete na mrežu (upload) i počnete stvarati svoju čaroliju! Uređivanje videozapisa temelji se na reprodukciji videa, “obrezivanju” i uređivanje u stvarnom vremenu. Također se mogu dodati efekti, prijelazi, filteri ili tekst kako bi se poboljšao ili naglasio videozapis koji će se izraditi, ovisno o tome što želite učiniti.

Ljudi su općenito izuzetno vizualni, zbog čega su mnoge platforme, kao što je YouTube, najposjećenije od strane korisnika interneta. Stoga je ključno znati kako urediti videozapise kako bi se poboljšala kvaliteta sadržaja i utjecao na vašu publiku.

Uglavnom se uređivanje videozapisa obavlja pomoću računala, uz specijalizirani softver za uređivanje videozapisa. Postoje različite aplikacije koje vam mogu ponuditi potrebne alate kako bi se olakšalo brže i lakše vrijeme uređivanja putem pametnog telefona, sve ovisi o tome što želite učiniti i kvalitetu koju želite dati svojim videozapisima.

Nakon ove lekcije moći ćete:

  • uređivati videozapis
  • koristiti različite vrsta programa za uređivanje
  • utvrditi svrhu uređivanja videozapisa